Команда Ігоря Гузя долучилася до придбання сучасної системи відеоспостереження для любомльської школи (ФОТО)

12.09.2017 / Новини

Відтепер у любомльській загальноосвітній школі № 2 цілодобово працюватиме сучасна система відеоспостереження. Її встановлення ініціювала місцева громада.

Вона також долучилася до збору коштів. Реалізувати задум вдалося за підсумками третього етапу конкурсу міні-грантів «Крок назустріч», за підтримки Фонду «Прибужжя» спільно з програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні, – інформує прес-служба народного обранця.

Сьогодні під час роботи команди народного депутата Ігоря Гузя у 19 виборчому окрузі відбулася презентація цієї системи відеоспостереження у школі. П’ять із восьми встановлених камер охоплюють всі приміщення установи, навіть роботу котельні. Зведена інформація із засобів спостереження буде виводитися на центральний пульт, що знаходиться у кабінеті директора. Ще три камери придбали про запас. Загалом у школі навчається 530 дітей.

«Дуже приємно усвідомлювати, що на місцях прагнуть і досягають змін. І стосуються ці зміни не лише свідомості громадян, а й стремління зробити своє місто, село прогресивним, де працюватиме сучасна школа, ФАП, будинок культури. Приємно, що тепер понад 5 сотень учнів і їхні батьки будуть почувати себе безпечно у рідній школі. Такі громади працюють на перспективу і я дякую місцевим жителям за ініціативу та співфінансування проектів», – зауважив народний депутат.

За словами директора освітнього закладу Марії Мельниченко, з часом усі камери будуть приєднані до міської системи відеоспостереження.

Нагадаємо, ініціативу щодо гарантування безпеки учнів виявила місцева громада. Керівник проекту «Безпечна школа» Антон Марцинішин за допомогою звернувся у Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя». Громада теж долучилася до збору коштів і зібрала спільними зусиллями три тисячі гривень. А Фонд «Прибужжя» у співпраці з Британською радою в Україні спільно профінансували проект на 20 тисяч гривень.

В цілому, 12-го вересня команда Ігоря Гузя візьме участь у презентації чотирьох соціальних проектів, які вдалося реалізувати у рамках третього етапу конкурсу міні-грантів «Крок назустріч», за підтримки Фонду «Прибужжя» спільно з програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*