Колишнього інспектора прикордонної служби «Рівне» судили за хабар

28.01.2018 / Новини

Любомльський районний суд визнав винним колишнього начальника відділення інспектора прикордонної служби «Рівне» Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України в одержанні неправомірної вигоди.

Судове засідання відбулося 24 січня, – повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України, – пише Волинь 24.

Екс-прикордонника обвинувачували у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди).

Доведено, що в березні 2016 року вказаний старший лейтенант, діючи умисно та з метою протиправного збагачення, одержав 3000 гривень неправомірної вигоди від інспектора прикордонної служби за організацію та сприяння у створенні сприятливих умов при проходженні військової служби в прикордонному наряді міжнародного пункту пропуску «Ягодин-авто».

Суд врахував всі обставини і засудив прикордонника-корупціонера до арешту строком у 6 місяців з позбавленням права обіймати посади представника влади терміном на 2 роки.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*