Колишні випускники Олеської школи не цураються рідного навчального закладу

16.07.2016 / Новини

І в літню пору на подвір’ях навчальних закладів Любомльського району час від часу можна зустріти випускників, щоправда, колишніх.

Про це інформує “Наше життя”.

Вони приїжджають з різних куточків нашої держави і навіть із близького і далекого зарубіжжя. Але найбільше – місцевих, тих, хто пов’язав свою долю із рідною серцю батьківською землею.

Саме такими є більшість випускників Олеської середньої школи 1976 року. Всього їх у двох класах навчалося п’ятдесят, а на зустріч через 40 років прибула лише половина. Серед них водії, економісти, аграрії, митник, прокурор, а найбільше — педагогів.

“Всього, чого ми досягли в житті, завдячуємо нашим вчителям. Нині їх вже одиниці, тому хочемо подякувати за все і побажати міцного здоров’я та довгих років життя”, — говорять в один голос колишні учні.

Тепер до школи вони прийшли на екскурсію, відвідали клас, в якому навчалися, згадали цікаві шкільні історії. Провідали й тих, хто відійшов у вічність. А на завершення, побажавши один одному міцного здоров’я, висловили сподівання, що на наступну зустріч їх збереться ще більше, адже так хочеться через багато років побачитися з усіма шкільними друзями.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*