Колегія Любомлської райдержадміністрації провела виїзне засідання у двох сільських радах

02.07.2016 / Новини

30 червня голова районної державної адміністрації Микола Пархомук провів виїзне засідання колегії райдержадміністрації на базі у Рівненської та Гущанської сільських радах.

Про це інформує сайт Любомльської райдержадміністрації.

За кілька років це перше засідання колегії , що відблуося у виїзному режимі і дало змогу керівникам управлінь,відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації комплексно ознайомитися із роботою об’єктів соціальної сфери на територіях місцевих громад, а сільським головам побачити роботу колег, перейняти позитивний досвід.

Першу зупинку виїзного засідання було здійснено на території Рівненської сільської ради. Сільський голова Володимир Крижук ознайомив гостей з проведеною роботою щодо забезпечення благоустрою в сервісній зоні митного автопереходу «Ягодин».

Побували учасники колегії і на фермерському господарстві «Вест Фенікс», що функціонує на території Рівненської сільської ради. Інвестор з Індії Рао Самбасіба на власному фермерському господарстві розвиває птахівництво, розводить поголів’я овець, займається вирощуванням саджанців лохин.

Наразі на території господарства тривають роботи з будівництва нових споруд та реконструкції старих. У господаря багато планів та проектів.

Побували учасники засідання і на об’єктах соціальної сфери. Зокрема, ознайомились з ходом будівництва третьої групи дитячого садочка в с.Рівне, з роботою місцевого будинку культури та етнографічного музею.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*