Скільки треба пробігти, щоб зігнати новорічні страви

01.01.2018 / Новини

15 км — за вафельний торт і по два кілометри за кожний келих шампанського. Скільки “вартує” кожна страва на святковому столі для організму.

Калорії новорічного столу порахували на сайті Ногибоги, – пише Еспресо.

Тим, хто не задумується, скільки з’їдає страв у новорічну ніч, радять звертати увагу на свої порції. Так організм не буде перенасиченим, і наступного дня не треба буде “спалювати” багато калорій.

Одна з головних страв новорічного столу — олів’є, “змусить” бігати 8 км, якщо з’їсти 300 грамів салату. Такий ж кілометраж потрібно буде пробігти, якщо з’їли 300 грамів салату “Мімоза” та печену картоплю.

На кілометр менше потрібно буде подолати через 200 грамів горілки чи 300 грамів запеченої курки. Калорії від “Оселедця в шубі” “спалити” буде важче – для цього потрібно подолати 11-кілометрову відстань. Та справжній лідер у списку — сирокопчена ковбаса: щоб компенсувати вжиті 300 грамів, потрібно пробігти майже напівмарафон — 20 км.

Найбільш поблажливими залишаються мандарини, кола та шампанське — за них потрібно буде пробігти близько 2 км.

Кілометраж вирахували у середньому для людей віком 30 років і вагою 65 кг. Розрахунки не варто сприймати надто буквально, бо їхня кількість залежить від інгредієнтів, що входять у страви. До того ж, кількість спалюваних калорій у кожної людини різна.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*