Хто такий Ігор Пальонка. ВІДЕО

26.08.2020 / Відео, Новини

Ігор Пальонка, кандидат на посаду міського голови Володимира-Волинського, розповів про себе.

Відео він опублікувавна своїй сторінці у Фейсбуці.

“Мене звати Ігор Пальонка. Мені 40 років. Я — голова Зарічанської об’єднаної територіальної громади. ОТГ вже фактично об’єднується з містом і вже скоро стане частиною великої Володимир-Волинської громади.

Я прийняв рішення балотуватися на посаду Володимир-Волинського міського голови.

Навчався у Володимир-Волинській школі № 1. Освіту механіка здобув у Володимир-Волинському сільськогосподарському технікумі.

Моє перше робоче місце — Володимир-Волинська Житлово-експлуатаційна контора № 1. Тут я пройшов шлях від механіка до керівника установи. Побував ледь не у кожному дворі міста, знаю проблеми багатоквартирних житлових будинків.

Мій батько довгий час працював у Володимир-Волинському АТК, а мама — продавцем у магазині.

Моя надія і помічниця — донька Вікторія, кохана дружина, берегиня нашого родинного вогнища — дружина Ірина, син — Андрій. Ми всі — щаслива українська сім’я.

Маю позитивний досвід у сфері державного управління. Навіть у 40 років розумію, що потрібно розвиватися та здобувати нові знання.

Я йду назустріч викликам! У цьому мене підтримує моя родина!

Упевнений, що всі ми потребуємо змін! Спільно із Володимир-Волинською громадою створимо місто майбутнього разом!”, – йдеться у відеозверненні.

Ігор Пальонка балотуватиметься на міського голову Володимира-Волинського

Хто такий Ігор ПАЛЬОНКА?Ігор Пальонка — голова Зарічанської об’єднаної територіальної громади. Йому 40 років."Я прийняв рішення балотуватися на посаду Володимир-Волинського міського голови.Навчався у Володимир-Волинській школі № 1. Освіту механіка здобув у Володимир-Волинському сільськогосподарському технікумі. Моє перше робоче місце — Володимир-Волинська Житлово-експлуатаційна контора № 1. Тут я пройшов шлях від механіка до керівника установи. Побував ледь не у кожному дворі міста, знаю проблеми багатоквартирних житлових будинків. Мій батько довгий час працював у Володимир-Волинському АТК, а мама — продавцем у магазині. Моя надія і помічниця — донька Вікторія, кохана дружина, берегиня нашого родинного вогнища — дружина Ірина, син — Андрій. Ми всі — щаслива українська сім’я. Маю позитивний досвід у сфері державного управління. Навіть у 40 років розумію, що потрібно розвиватися та здобувати нові знання. Я йду назустріч викликам! У цьому мене підтримує моя родина! Упевнений, що всі ми потребуємо змін! Спільно із Володимир-Волинською громадою створимо місто майбутнього разом!"

Geplaatst door Ігор Пальонка – офіційна сторінка op Woensdag 26 augustus 2020

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*