Хабарництво, ДТП, підробка документів: до любомльських поліцейських за тиждень надійшло 80 звернень громадян

10.03.2020 / Новини

У період з 2 по 9 березня  до Любомльського відділу поліції надійшло 80 звернень громадян. З них 47 розглянуто у відповідності ЗУ «Про звернення громадян» та по 9 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

З числа зареєстрованих кримінальних правопорушень 3 крадіжки, 2 факти підроблення документів, 1 факт дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими та 1 факт хабарництва, – інформують у Любомльському відділі поліції.

За минулий тиждень виявлено 3 факти керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння (з початку року виявлено 30).

Протягом тижня працівниками груп реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції в ході виконання службових обов’язків щодо нагляду за дотриманням правил дорожнього руху було виявлено 144 порушення ПДР (з початку року 1065).

Також, поліцейськими зафіксовано 7 випадків перебування осіб, у громадських місцях у п’яному вигляді, чим своєю поведінкою ображали людську гідність та громадську мораль, у 9 випадках виявлено громадян, які палили тютюнові вироби у заборонених місцях, також виявлено 6 порушень правил дозвільної системи та 3 випадки завідомо неправдивого виклику спеціальних служб.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*