“Керівництво ніяк не нажреться”: нововолинці обурилися невиплатою доплат медсестрам

09.08.2020 / Новини

Мешканці Нововолинська обурені з приводу того, що молодший медичний мерсонал Нововолинської центральної міської лікарні не отримує ніяк доплат за роботу із дезінфікуючими розчинами.

Про це пише Нововолинський інформаційний портал.

Дискусія щодо цього розгорнулася у соцмережі після публікації матеріалу “У нововолинській лікарні з вини головного лікаря медсестрам не доплачують за шкідливі умови праці”.

Нагадаємо, з такою скаргою медсестри звернулися до народного депутата Ігоря Гузя.

У коментарях люди пишуть, що таке керівництво давно потрібно гнати з засиджених місць, адже на це місце є багато молодих хороших спеціалістів, які виконуватися свою роботу належним чином.

“Медсестри працюють ризикуючи власним життям та життям своєї родини, а керівництво ніяк не може нажертися… Позорр…” – пише Irina Hoshko.

“А нащо їм гроші! Гроші потрібні тільки дідові Морозу!” – коментує Олександр Кравчук.
“Потрібно не мовчати, а писати скарги і фіксувати їх на вищих рівнях. Проблема має бути розголошена, щоб усі “бариги” понесли відповідальність”, – Майская Юлия.
“Ну так рука руку миє!!! Дядько Мороз скоро почне танути на своєму місці від хамства, вседозволеності і безкарності!! Пихатий, наглий дідуган!!!!” – додає Лилия Литвиненко.
“Гнати в шию його і Щербу разом з ним!! Поприліпали до тих крісел. Не виженеш ніяк, там купа молодих перспективних лікарів які давно їх замінили б! Так не будцть сидіти поки вперед ногами їх не винесуть!!” – коментує Veronika Vladovitch.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*