Керівництво “Лісової пісні” проситиме Держархбудінспекцію вирішити земельне питання

08.11.2017 / Новини

У четвер, 9-го листопада відбудеться засідання постійної комісії з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин.

Про це інформує Волинська обласна рада.

На розгляд комісії виноситиметься питання, ініційоване керівництвом санаторію «Лісова пісня».

Про землі, що знаходяться у постійному користуванні санаторію «Лісова пісня».

Так, як вказано у листі в.о. директора санаторію Руслани Дибель, вона просить розібратися у земельних питаннях, які виникли в результаті ревізії земель, що перебувають у користуванні санаторію.

Так, земельна ділянка площею приблизно 0,5 га, що знаходиться між пляжем та адміністративним корпусом, знаходиться за межами населених пунктів Шацької селищної ради та відноситься до земель запасу під зеленими насадженнями загального користування та належить Шацькому НПП.

На інших частинах земельних ділянок, які належать на праві власності приватним особам та межують із землями санаторію, прокладені комунікації здравниці (центральний каналізаційний трубопровід, водопровід та електропровід). І на тих землях люди розпочали будівельні роботи, що загрожує виходу з ладу комунікацій санаторію.

Руслана Дибель також просить Державну архітектурно-будівельну інспекцію у Волинській області дати оцінку правомірності виконання будівельних робіт на території вказаних земельних ділянок.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*