Керівництво ДФС не зацікавлене системно вирішити проблему черг на «Ягодині», – Ігор Гузь (ВІДЕО)

18.12.2017 / Новини

Попри спроби народного депутата Ігоря Гузя разом із колегами запровадити на митниці електронну чергу для суттєвої частини клієнтів митниці, такі ініціативи не знаходять підтримки з боку ДФС.

Про це Ігор Гузь розповів під час прямого ефіру для інтернет-видання «БУГ» у п’ятницю, 15 грудня, – інформує прес-служба нардепа.

Так, на початку грудня на пункті пропуску «Ягодин» утворилися аномально великі черги (понад 20 кілометрів) через затримки із видачею спеціальних дозволів для перетину кордону. Проте керівництво Державної фіскальної служби не зацікавлене у запровадженні електронної черги, щоб водіям не доводилося багато годин чи навіть діб «в полі» чекати на проїзд через кордон, – переконаний депутат.

«Теоретично міг би долучитися до вирішення проблеми, але практично – в мене є сумніви, що це можливо за діючих керівників Державної фіскальної служби. В минулому році ми із моїм колегою Володимиром Пащенком підготували проект системи електронної черги та демоверсію сайту. Ми навіть зустрічалися із Насіровим за два місяці до його арешту, робили круглий стіл за участі керівника Волинської митниці. Але їм це не цікаво. Такі черги – це в принципі вигідно для таких структур, бо ці черги – це можливість для них заробити, коли хтось стоїть в черзі, а хтось проїжджає поза чергою», – пояснив Гузь.

Повне відео за участю депутата Верховної Ради розміщено на його особистій сторінці в соцмережі «Фейсбук».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*