“Інтер” знову опинився у центрі скандалу (ВІДЕО)

08.05.2018 / Новини

Ролик “Інтера” назвали “відходом від реальності” та закликали до осмисленого наповнення ефіру.

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення відреагувала на ролик, змонтований із запису концерту до Дня Перемоги на “Інтері”, який оупблікували 2-го травня 2018 року, – інформує Новое время.

“У соціальних мережах зараз спалахнуло обурення поширеним роликом, змонтованим із кадрів прийдешнього “святкового” телепродукту на одному з каналів. Покоління, що сьогодні творять нові смисли, активне демократичне суспільство, яке живе в часі підкорення космосу, унікальних технологій, освіти без кордонів, відкритого світу потребує й адекватної інформаційної сфери. І це має бути простір, вільний від маніпуляцій”, – повідомляє інстанція.

Нацрада звинуватила телеканал у “фіксації радянських стереотипів” і відхід від реальності, в якій живе Україна сьогодні, з боку суспільного мовника.

Там також нагадали, що Україна перебуває у стані війни з російським агресором і згадали про тих, хто “зупинивши нацизм і виживши потім у затяжній і всепоглинаючій сталінщині, осмислює уроки історії, перестає бути безродним совєтським племенем”.

Мовників закликали виважено та відповідально ставитися до програмного наповнення і не розколювати суспільство.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*