Інструктор з йоги поділилася трьома секретами щастя

03.09.2016 / Новини

Найстарший у світі інструктор йоги Тао Порчон-Лінч розкрила 3 секрети щастя.

98-річна американка викладає йогу протягом понад 40 років і навіть відкрила свій навчальний центр, а в 2012 році Порчон-Лінч була занесена до Книги Рекордів Гіннесса як найстаріший інструктор.

Про це інформує канал новин 24 з посиланням на Wellandgood.

Також, жінка активно займається бальними танцями й за її плечима десятки міжнародних змагань, де вона неодноразово займала призові місця.

Як розповідає сама Порчон-Лінч, для людини будь-якого віку немає нічого неможливого, головне позитивно мислити і прагнути до внутрішньої гармонії.

Три секрети щастя від Тао Порчон-Лінч

1. Не варто зациклюватися на негативних аспектах життя

Як пояснює жінка, нехороші речі відбуваються незалежно ні від чого, тому вона пропонує сконцентруватися тільки на позитивних життєвих моментах. Погані думки – це головні вороги щастя і внутрішнього спокою.

2. Не судіть

Порчон-Лінч радить ніколи нікого не судити, а з повагою ставитися до будь-якої людині, адже у кожного можна чомусь навчитися.

3. Зустрічайте кожен день з усмішкою

Щоб щодня відчувати радість, слід наповнювати себе позитивними думками, запевняє жінка. Для цього вона пропонує подумати за сніданком про позитивні моменти, які будуть супроводжувати день і обов’язково посміхнутися собі.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*