Ігор Пальонка подякував виборцям за підтримку

27.10.2020 / Новини

Ігор Пальонка, який переміг на виборах міського голови Володимира-Волинського, написав на своїй сторінці у фейсбуці звернення до виборців, де подякував володимирчанам за підтримку.

“Друзі, щиро дякую за підтримку!

Ваш вибір 25 жовтня – це наше спільне майбутнє задля розвитку нової Володимир-Волинської міської територіальної громади, що утворилася. Ми будемо її розбудовувати з новими силами, новою енергетикою, на засадах професіоналізму та відкритості.

Спочатку я хвилювався, бо чітко усвідомлював, які виклики нас чекають, масштаби роботи на наступні 5 років, які запланували. Але десятки зустрічей із людьми у дворах, на підприємствах, в установах, безпосередньо спілкування із бізнесом та лідерами громадської думки, все це – лише додало мені впевненості, що всі ми разом спроможні творити зміни.

Я досконало знаю Володимир-Волинський і його потенціал, знаю людей та проблеми міста. Десять років пропрацював Зарічанським сільським головою і за цей час в громаді вдалося зробити багато, але зробимо ще більше. Приєднанні села до міста рівноцінно розвиватимуться й надалі.

Відкритість до людей, порядність та професіоналізм – мої пріоритети, якими керуватимусь у своїй щоденній роботі. Докладу максимум зусиль, щоб виконати програму дій, яку задекларував. Сформую команду фахівців, до якої увійдуть молоді, активні, креативні люди, а також досвідчені управлінці.

Дякую усім, хто прийшов на дільниці і проголосував за мене. Попереду у нас дуже багато справ. Закликаю усіх небайдужих жителів брати участь у розбудові громади та надавати конструктивні пропозиції для розвитку та втілення їх в життя”, – йдеться в зверненні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*