Ігор Пальонка готовий до дебатів із кандидатами у мери Володимира-Волинського

11.10.2020 / Новини

Ігор Пальонка заявив, що готовий до дебатів із опонентами за умови завчасно запланованої дати, місця та формату.

Народний депутат України Ігор Гузь та кандидат на посаду міського голови Володимира-Волинського Ігор Пальонка відповідали на запитання у прямому ефірі БУГу.

У кандидата на посаду міського голови виборці запитали, чи буде він брати участь у дебатах.

“Я людина публічна, відкрита і готовий брати участь у дебатах, але це попередньо має бути повідомлено, визначено умови, формат. Адже проводжу зустрічі з людьми, є заплановані події. Завжди готовий до дебатів, які завчасно окреслені”, – зауважив Пальонка.

Ігор Гузь, у свою чергу, додав, що дебати, які були запропоновані у Володимирі в ресторані “Маяк”– це не серйозний підхід: за два дні попередили, а в людей свої плани, погоджені зустрічі з виборцями. Й знову ж таки, чому в “Маяку”, а не в іншому місці? Хто має бути модератором?

“Ніхто не прийшов. Дебати не відбулися, перенесли, знову ж таки, не знати на коли. Потрібно гратися в серйозні історії, а не дуркувати”, – зазначив Гузь.

З європейського досвіду, пояснив нардеп, між штабами кандидатів заздалегідь узгоджують: де мають відбутися дебати, хто їх має вести, який формат.

Окрім того, Пальонка зауважив на наступне питання, що всі його опоненти по-своєму цікаві. І тільки виборці їм можуть дати гідну оцінку. Однак основним своїм конкурентом вважає чинного міського голову Петра Саганюка.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*