Ігор Гузь звернувся до Гройсмана з проханням врегулювати ситуацію у громадському транспорті щодо АТОвців

23.12.2016 / Новини

Народний депутат України Ігор Гузь звернувся із запитом до Прем’єр-міністра врегулювати ситуацію у громадському транспорті щодо учасників АТО.

Як інформує ВолиньPost, про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“У нас в країні є проблема, яка ось вже третій рік не вирішується. Це водії громадського транспорту, які при пред’явленні їм пільгового квитка чи відповідного посвідчення, дозволяють собі хамити учасникам АТО чи сім’ям загиблих або ще гірше – змушують їх вийти з автобуса/маршрутки. Таке ставлення навіть до пересічного мешканця країни є неприпустимим, а в час, коли в країні триває війна, виганяти бійця з пільговим квитком – просто злочин!

Найприкріше у цьому всьому те, що такі випадки часто висвітлюються у ЗМІ, активно обговорюються у соцмережах, проте адекватної реакції з боку виконавчої влади так і немає.

Саме тому я звертаюсь до Прем’єр-міністра із запитом щодо врегулювання даної ситуації. Я пропоную органам виконавчої влади розробити систему стягнень, штрафів та засобів адміністративного впливу для перевізників, на яких надходять скарги від учасників АТО (членів сімей загиблих) щодо обмеження їхніх прав на безоплатне перевезення та поведінку водіїв, яка ображає їхню гідність.”, – йдеться в дописі.

Виганяти бійця з пільговим квитком –  злочин, - Гузь

Виганяти бійця з пільговим квитком –  злочин, - Гузь

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*