Ігор Гузь закликає Порошенка “розібратися” із регіоналами і винуватцями смертей на Майдані та Донбасі (відео)

15.06.2016 / Новини

Народний депутат України звертається до керівництва Української держави здійснити нарешті люстраційні процеси щодо колишніх регіоналів.

«Регіонали» не мають жодного морального права «диктувати» умови в парламенті та на прийняття будь яких рішень чи призначень, після того, що вони зробили з країною: смерті людей, війна, криза – наголосив народний депутат України Ігор Гузь сьогодні під час свого виступу в ході засідання Верховної Ради, після того, як відбулася бійка між парламентарями в Раді.

Про це інформує прес-служба народного обранця.

Ігор Гузь звертається до керівництва Української держави здійснити нарешті люстраційні процеси щодо колишніх регіоналів і покарати винних за вбивства на Майдані та війну на Сході.

Відео бійки в Парламенті Ігор Гузь виклав на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці.

«Вже два роки після Майдану. Вбили 120 людей на Майдані. Нікого не покарано: ні тих, хто фінансував «тітушок»; ні тих, хто розпочав війну на Донбасі? Пане Президенте, Ви їх по тюрмах не посаджали, Ви їх прикриваєте?Подивіться на Вілкула чи Шуфрича. Вони сьогодні «підстьогувані» путіним. Вони, нагромадивши ресурси, маючи власні телеканали, викидаючи мільярди будуть робити все можливе, аби повернутися до влади. Їхні фінансисти – у Відні: Фірташ чи Льовочкін, Ахметов, який «сидить» в Конче-Заспі. Ми всі не маємо права допустити реваншу», – зауважив він.

«Якщо правохоронна система не зробить те, що вимагає Український народ, не притягне до відповідальності вбивць майдану. Ситуація вийде з-під контролю і народ тоді буде карати їх, і нас, разом з ними», – наголосив Ігор Гузь, апелюючи до Президента, до Генерального прокурора, до голови Служби Безпеки України, Міністра внутрішніх справ та голови Національного антикорупційного бюро України.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*