Ігор Гузь закликає називати вулиці на честь національних Героїв

18.04.2016 / Новини

Народний депутат України Ігор Гузь звернувся до органів місцевого самоврядування у своєму виборчому окрузі із закликом якнайшвидше перейменувати вулиці в рамках декомунізації. Нові назви Ігор Гузь пропонує присвятити Героям війни з російськими окупантами, Небесної Сотні та Української Повстанської Армії.

«Ми маємо позбутися «рештків» комуністичного минулого, зокрема у назвах населених пунктів, вулиць… Вважаю, що це вагомий фактор для розвитку нашої держави. Усі в нашому регіоні та й Україні загалом знають про героїзм та подвиги 51-ої бригади Збройних Сил України. Бійці бригади із самого початку військових дій на Сході України боролися за Незалежність та Суверенітет, ризикуючи своїм життям.
Ми, в свою чергу, повинні віддячити та берегти пам’ять про тих, хто віддав своє життя за Україну, та низько вклонитися родинам загиблих і тим, хто повернувся із «пекла» важких боїв на Донбасі», – наголошує Ігор Гузь у депутатському зверненні.

Щоб втілити це у життя, народний депутат України просить органи місцевого самоврядування розглянути можливість перейменування вулиць (які потребують відповідного перейменування) у населених пунктах Любомльського, Іваничівського, Володимир-Волинського районів та містах Нововолинськ і Володимир-Волинський на честь Героїв 51-ої бригади, Героїв України, Героїв Небесної Сотні та Героїв Української Повстанської Армії.

zvernennia

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*