Ігор Гузь наголосив на важливості голосування за зняття недоторканності з Новинського (відео)

08.12.2016 / Новини

Народний депутат від Волині Ігор Гузь під час виступу з трибуни Верховної Ради наголосив на важливості голосування за зняття недоторканності з нардепа “Опозиційного блоку” Вадима Новинського, який є причетним до подій на Майдані.

“Сьогодні в цьому залі хочуть розіграти ганебну гру. Три четвертих з цього залу були на Майдані і підтримували Майдан. За три роки жодна “скотина” не покарана і не сидить у в’язниці за розстріл на Майдані”, – передає слова нардепа його прес-служба.

Народний депутат наголосив, що відповідальними за наслідки трагедії Майдану є не тільки генпрокурор Юрій Луценко, а й усі народні обранці. Ігор Гузь наголосив, що справжні винуватці розстрілу вже давно відомі.

“Конкретно – цей депутат (Новинський) фінансував “антимайдан” і ми це знаємо. Конкретно – цього року він фінансував церкву, яка “ходила колами” проти Української держави. Якщо сьогодні у парламенті не вистачить голосів для зняття недорканності депутата “Опоблоку” – це буде останній кілок в ідеї Майдану! Ми не проголосуємо за жодного з тих, хто фінансував “антимайдан”, хто причетний до вбивства Небесної Сотні, і хто починав всю ту “бурю” на Донбасі!”, – зазначив Ігор Гузь.

За позбавлення з Новинського депутатської недоторканності проголосувало 228 обранців. Найбільше, 103 голоси, віддали депутати від “Солідарності”.

31 депутат проголосував проти. П’ятеро утрималося. Не брали участь у голосуванні партія “Відродження”, “Опозиційний блок” та “Воля народу”.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*