Ігор Гузь закликає волинян долучитися до написання програми дій у парламенті (ВІДЕО)

04.06.2019 / Відео, Новини

Народний депутат Ігор Гузь публічно заявив, що знову буде балотуватися на позачергових виборах до Верховної Ради. Тому закликає жителів територіального виборчого округу №19 долучитись до написання програми дій на наступні 5 років.

Про це народний обранець заявив у відеозверненні, опублікованому на його офіційній сторінці у Facebook.

Депутат особисто побував у всіх 211 населених пунктах свого округу, провів півтори тисячі зустрічей з людьми, у тому числі у дворах багатоквартирних будинків. На його думку, багато чого вже зроблено в окрузі. Частина звернень – у роботі.

Тепер Ігор Гузь хоче почути жителів свого виборчого округу щодо власної стратегій дій у Верховній Раді на наступні 5 років. Він закликає кожного охочого надсилати свої пропозиції офіційним листом до приймальні нардепа або ж писати у соціальних мережах. Насамперед, пропозиції повинні стосуватися законодавчих ініціатив, ремонту доріг, розвитку молодіжної та дитячої інфраструктури, освіти, медицини, культури, створення рекреаційних зон.

Зі слів парламентаря, усі пропозиції будуть зібрані, зафіксовані й по-можливості «вмонтовані в програму дій політика на наступні 5 років».

«Ми відвідували кожен населений пункт, ми зустрічалися з вами в дворах багатоквартирних будинків, на підприємствах, за інших обставин… Я вникав у суть проблематики мого виборчого округу, займався дуже багатьма питаннями, які вдалося вирішити, деякі питання є ще в роботі. На наступні 5 років ми хочемо почути ваші конкретні пропозиції з приводу програми дій народного депутата Ігоря Гузя», – йдеться у відеозверненні нардепа.

Пропозиції можна подавати у приймальні:

м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 17, 2-й – поверх
м. Нововолинськ, вул. Зелена, 65
смт Іваничі, вул. .Незалежності 14 б, 2-й – поверх
м. Любомль, вул. Володимирська 1 б, 2-й – поверх

Електронна скринька: guz.zvernennia@gmail.com

Офіційна сторінка у Фейсбук:
www.facebook.com/Guz.Igor

Офіційний аккаунт в Instagram:
www.instagram.com/Ihor.Huz

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*