Ігор Гузь вимагав у Президента звільнити Гунчика за хаос на Волині (відео)

16.03.2016 / Новини

Сьогодні, 16 березня, народний депутат України Ігор Гузь із парламентської трибуни звернувся з проханням до Президента України Петра Порошенка звільнити голову Волинської ОДА Володимира Гунчика за його бездіяльність.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата України.

«Пане Президенте, я, як народний депутат України інформую про роботу голови Волинської ОДА Володимира Гунчика. Минув місяць, і Ви принципово не хочете відправити його у відставку», – сказав він.

Ігор Гузь зачитав інформацію, опубліковану  10 березня ц.р.  на сайті Національної поліції України про те, що «замість залізобетонних конструкцій підрядні товариства використали металеві контейнери значно дешевші, але про це в офіційних документах не зазначили».

Політик зацитував: «Волинська ОДА та її генпідпрядні структури підозрюються у відмиванні 7 мільйонів гривень на будівництві фортифікаційних споруд у Донецькій області».

Відповідне звернення вже надіслане нардепом до Міністра внутрішніх справ України А.Авакова, Голови СБУ В.Грицака та Генпрокурора України В.Шокіна з проханям взяти під особистий контроль цю справу.

«Триває кримінальне провадження. Є підозра, що 7 мільйонів гривень «відмили» на будівництві фортифікаційних споруд за замовленням безпосередньо голови облдержадміністрації та відповідних профільних управлінь ОДА. Це – ганьба, якщо ці факти підтвердяться», – наголосив він.

Політик акцентував увагу Президента на те, що на Волині, у зв’язку з бездіяльністю голови Волинської ОДА,  відбувається хаос в багатьох напрямках, і до  роботи очільника потрібно уважніше придивитися: «Декілька днів тому, голова Шацької РДА Ігор Корольчук виступив із заявою про недовіру голові ОДА. Тобто, у ваших структурах, Вами же призначений голова РДА  висловив недовіру очільнику області?!».

«Славнозвісна ПП «Флора», що орендує в Шацькому районі земельні ділянки, не хоче платити за оренду цієї землі. На жаль, як стверджує голова РДА, голова ОДА не займається також цим питанням. Відповідно, є підозра, що він прикриває цю структуру.

Наступне – у Волинській області, крім Маневицького району, триває незаконний видобуток бурштину. Ця лихоманка переходить в інші райони. Уже починають «копати» бурштин в Шацькому та Старовижівському районах. Голова ОДА має бути тут серед нас і говорити правоохоронцям про їхню бездіяльність,  і загалом навести нарешті порядок в цій сфері!», – акцентував політик.

«Пане Президенте, настійливо Вас прошу, звільнити голову Волинської ОДА Володимира Гунчика», – наголосив Ігор Гузь.

1 Коментар Ігор Гузь вимагав у Президента звільнити Гунчика за хаос на Волині (відео)

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*