Ігор Гузь вимагає розслідувати факт побиття нововолинцем курсанта, який помер у лікарні

01.10.2019 / Новини

Депутат Верховної Ради Ігор Гузь звернувся до Генпрокурора та міністра внутрішніх справ України взяти на особистий контроль кримінальне провадження щодо побиття та смерті 20-ти річного Юрія П’янила, курсанта Національної академії сухопутних військ.

З цього приводу він скерував депутатське звернення до правоохоронних органів.

Як відомо з інформації у ЗМІ, у ніч з 11 на 12 серпня 2019 року Юрій П’янило отримав важкі травми голови під час конфлікту, що трапився поблизу розважального закладу в місті Червоноград. У результаті побиття, юнака доправили у міську лікарню. Там він начебто близько шести годин пролежав на ліжку-каталці у коридорі, не отримавши належної медичної допомоги. А місцева поліція з цього приводу навіть відкрила кримінальне провадження за фактом неналежного виконання професійних обов’язків лікарями.

Юрій 40 днів перебував у комі й, не прийшовши до тями, 22 вересня 2019 року помер у лікарні.

Червоноградський міський суд взяв під варту 25-річного мешканця Нововолинська, який і завдав важких тілесних травм П’янилу. Йому попередньо обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Народний депутат Ігор Гузь звертається до керівників правоохоронних структур, щоб вони «забезпечили всебічне та об’єктивне розслідування кримінального провадження щодо нанесення умисних тілесних ушкоджень П’янилу Ю.О., що призвели до його смерті. Також розслідувати кримінальне провадження за фактом неналежного виконання професійних обов’язків лікарями Червоноградської міської лікарні».

Депутат Верховної Ради Ігор Гузь звернувся до Генпрокурора та міністра внутрішніх справ України з вимогою взяти на…

Geplaatst door Ігор Гузь – офіційна сторінка op Maandag 30 september 2019

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*