Ігор Гузь вимагає негайної зустрічі з Президентом Зеленським

14.07.2020 / Відео, Новини

Народний депутат Ігор Гузь від імені депутатської групи “За майбутнє”, до якої входить 24 депутати-мажоритарники і представляють інтереси понад 4 мільйонів виборців, звернувся до президента Зеленського щодо несправедливого розподілу бюджетних коштів.

Про це йдеться на офіційній facebook-сторінці нардепа.

 

“Пане президенте, ви у парламентській залі говорили, що представляєте інтереси всіх українців. Ми вимагаємо зустрічі нашої депутатської групи з вами. Хочемо трошки розширити ваші горизонти президента і розказати, що відбувається в регіонах. Хочемо почути вашу думку і прем’єра з приводу несправедливого розподілу коштів держбюджету лише між своїми депутатами”, – звернувся Гузь.

Парламентар зауважив, що партія влади уже рік, як ділить депутатів на “чорних” і “білих”. І так само президент ділить своїх виборців.

“На превеликий жаль, тиждень тому ми дізналися, що не тільки депутатів ділять, але й наших виборців. Справа в тому, що рішенням кабміну депутати від “Слуги народу” і ряд інших, отримали на свої округи кошти на соціально-економічний розвиток територій. На превеликий жаль, депутати від нашої депгрупи таких коштів не отримали. Чому? Напевно тому, що у нас є своя позиція, напевно тому, що ми не голосували за закон про землю, або не голосуємо за дуже багато, на жаль, злочинних законопроектів у цьому залі.

Звертаюся до “Слуг народу” і до президента Зеленського, скажіть, будь ласка, чи це нормально ділити виборців на “чорних” і “білих”? Скажіть, будь ласка, чи дитячі садки, школи, лікарні, поліклініки, інші соціальні об’єкти в наших регіонах — вони не заслуговують на державні кошти? Тільки тому, що ми не зі “Слуги народу”? Це ганебна історія.

Якщо хтось думає, що білі плями мають бути на карті України тільки тому, що ми не з партії “Слуга народу” — так не буде. Це ганебна ситуація. Її треба змінити. Чекаємо на зустріч з президентом Зеленським”, – сказав Ігор Гузь.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*