Волинський нардеп у закордонному відрядженні зустрінеться з Послом України у Молдові та лідерами опозиції (ВІДЕО)

06.03.2017 / Новини

Народний депутат Ігор Гузь працює у закордонному відрядженні у Кишеневі в Молдові.

Мета візиту – активізація двосторонніх стосунків та вживання всіх можливостей, аби не допустити на південних рубежах нашої країни проросійської влади, – інформує прес-служба народного обранця.

«В Україні – налагодження контактів між Молдовою і тема Придністровя, – на 22-му плані. Тут відбувають дуже непрості події. Президентом став Ігор Додон від соціалістичної проросійської партії. Вимагають перевиборів. Є шанс, що ці перевибори мають відбутися і проросійські сили отримують більшість у парламенті Молдови. З другої сторони – Придністровя, де перебувають російські війська на наших південних кордонах. Ніхто цієї проблемою не займається, у тому числі, і питанням контрабанди, яка йде як з Придністров’я до України, так і навпаки”, – коментує Ігор Гузь.

Народний депутат з Кишенева закликав міністра закордонних справ України Клімкіна активніше займатися налагодженням стосунків між нашою державою та Молдовою. «На жаль, ніхто не займається питаннями, актуальними, безпосередньо тут у Молдові. Мусимо тримати ситуацію на пульсі аби не «прогавити», щоб на південних рубежах нашої країни не було проросійської влади».

У політика заплановані зустрічі з Послом України у Молдові Іваном Гнатишиним, лідерами опозиції та парламентарями, прес-конференція для ЗМІ.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*