Ігор Гузь у Володимирі-Волинському представив кандидатів до обласної ради від партії «За майбутнє»

16.08.2020 / Новини

Кандидатів до обласної ради від партії “За майбутнє”, які балотуватимуться на місцевих виборах, представили сьогодні у Володимирі-Волинську під час форуму, що відбувся на території однієї з ресторацій міста. Серед присутніх були прихильники змін у “княжому” місті та представники партії “За майбутнє”, які ці зміни декларують, а після перемоги на виборах 25 жовтня втілюватимуть у життя.

Зокрема, першим номером у списку партії “За майбутнє” від округу № 19 до обласної ради буде Ігор Гузь.

“Я беру відповідальність повести нашу команду до Волинської обласної ради. Наше завдання – показати, що з громадськістю можна працювати набагато краще і відкритіше, з новою активністю і мотивацією розвивати місто Володимир та об’єднані громади. Тому ми формуємо потужну команду і називаю тих людей, які будуть представляти інтереси Володимир-Волинської громади в області. Це — громадяни з досвідом, які знають, що таке управлінський процес, які розуміють проблематику і є компетентними”, – розповів нардеп.

Остаточний список команди ще готується, але вже сьогодні відомо, що до Володимир-Волинської районної та обласної рад балотуватимуться:

  • Ярослав Матвійчук – нині перший заступник міського голови Володимира-Волинського;
  • Валентин Кошельник – депутат обласної ради, спортивний директор ФК «Волинь», підприємець, засновник спортивного клубу «BRW-ВІК»;
  • Андрій Бокоч – помічник народного депутата, голова правління Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя»;
  • Віктор Хиць – колишній правоохоронець, помічник-консультант народного депутата Ігоря Гузя.

«Не всі питання можна вирішити виключно за міські кошти – необхідно залучати обласні та державні ресурси. Тому інтереси Володимира-Волинського та об’єднаних сіл навколо нього, мають бути належним чином представлені в обласній раді. В першу чергу, ми акцентуємо увагу на ресурсній базі – це об’єктивний розподіл субвенцій і дотацій, які будуть надходити в наш округ», – сказав Ярослав Матвійчук.

З його слів, завданням майбутніх депутатів Волиньради від партії «За майбутнє» є лобіювання інтересів освітніх та медичних установ на обласному та державному рівнях, прийняття цільових програм. Також обранці на обласному рівні мають усунути прогалини в сфері будівництва доріг, екології, та комплексно підійти до питання енергоефективності і соціальної підтримки населення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*