Ігор Гузь розповів, що зробив за два роки своєї депутатської діяльності

26.10.2016 / Новини

У місті Володимир-Волинський відбувся перший публічний звіт народного депутата Ігоря Гузя, де він розповів про свою роботу у виборчому окрузі №19 та у Парламенті упродовж двох років своєї депутатської діяльності.

У вівторок, 25-го жовтня, у Володимирі-Волинському нардеп виступив перед громадою свого округу із трьох районів – Іваничівського, Володимир-Волинського та Любомльського.

Насамперед, Ігор Гузь пояснив для усіх присутніх досить актуальне питання – підвищення заробітних плат для народних депутатів.

“Обговорення цього питання у Парламенті не було. Це була спланована спецоперація. Так, я голосував за державний бюджет у першому читанні. Але питання про зарплати нардепам “всунулось” за 5 хвилин до голосування. Фактично, це дискредитування роботи народних депутатів та українського Парламенту. Про те, що народні депутати, у тому числі і я, проголосували за підняття собі заробітних плат, я дізнався ввечері того ж дня, на програмі “Шустер. Live”, участь у якому брав”, – пояснив Ігор Гузь.

Читайте також: Ігор Гузь пояснив, чому голосував за підвищення заробітних плат нардепам

_dsc0033 Ігор Гузь зауважив, що намагається зустрічатися з виборцями якомога частіше задля кращого результату його роботи. Нардеп наголосив, що він лобіює, насамперед, інтереси жителів свого округу у різних сферах: освіта, бізнес, громадські організації, сільське господарство, учасники АТО тощо.

Нагадаємо, що за сприяння Ігоря Гузя в округ у 2015 році надійшло 5,2 мільйона гривень, а у 2016 році – 12 мільйонів. Крім того, завдяки його активній позиції вдалося спрямувати 6 мільйонів гривень на ремонт дороги у місті Любомль.

“Моя команда і я працюємо на результат. Я стараююсь почути кожного, бо моє завдання – лобіювати інтереси своїх виборців. Тому намагаюсь більше спілкуватись з людьми, а для цього ми проводимо зустрічі, наприклад, у дворах, на підприємствах. Звіт – це форма спілкування народного депутата з громадою”, – зауважив Ігор Гузь.

Зауважимо, що перший публічний звіт народного депутата відбувся у рамках проекту “Модельний округ” Програми USAID РАДА. Окрім Ігоря Гузя, перед аудиторією виступили також Борис Карпус, виконавчий директор Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”, який прозвітував про роботу Фонду. Місцева активістка Олена Кандиба розповіла усім про досвід співпраці з народним депутатом Ігорем Гузем.

Координатор Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області Катерина Шарпата завдяки результатам моніторингу роботи розказала про активність нардепа Ігоря Гузя упродовж двох років його депутатської діяльності.

_dsc0045 _dsc0096 _dsc0108_dsc0049 _dsc0063 _dsc0086

Окрім того, Ігор Гузь наприкінці свого звіту зауважив про зміни на Волинській митниці, які так і не відбулись. Тобто, на його думку, оцінювати діяльність нового керівника Віктора Кривіцького ще поки зарано, але на “Ягодині” як брали хабарі за черги, так і продовжують брати.

Читайте також: Волинський нардеп розповів, як ділять хабарі на митниці

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*