Ігор Гузь:”Ресурси, виділені урядом Гройсмана на соціально-економічний розвиток територій, потрібно освоїти”

30.09.2019 / Відео, Новини

Позиція народного депутата Ігоря Гузя у питанні повернення коштів держбюджету – вона чітка: ресурси, що виділив уряд Володимира Гройсмана на соціально-економічний розвиток територій, потрібно освоїти.

Будь-який контроль «руху» цих грошей – все реально. Якщо змінювати підхід до виділення коштів на округ у такий спосіб – тільки з нового бюджетного року.

«Працюючи в окрузі, побував на двох майданчиках у Нововолинську, які завершені, їздив в Іваничі, де розпочинається будівництво спорткомплексу. Тобто, гроші виділили, вони вже на рахунках в громадах, містах, роботи тривають.

Раптом прийшов лист: все зупинити, кошти повернути назад у держбюджет. Ми почали бити у дзвони: зачекайте, а з яких причин, що це таке? У відповідь нам: ну, бо це Гройсман. Зачекайте, але Гройсман – це прем’єр-міністр», – розповідає в ефірі 12 каналу парламентар.

На його думку, жодна виділена копійка не повинна повернутися назад у казну.

«Наша позиція така: дайте ці кошти, що виділили, нехай вони будуть освоєні. Хочете контролювати – контролюйте, питань немає. Уже в бюджеті наступного року хочете по-новому, по-іншому розподіляти ресурси – будь-ласка. А то уявіть собі: є дитячий садок, закупили частину меблів, а частину коштів на ці ж потреби у садка заберуть.

Так само багато вклали у будівництво. Це не по-господарськи. А люди? Навіть не питання в обіцянках. Вибори ж минули. Вже не можна до коштів прив’язати обіцянки депутатів. Вважаю, ми змушені будемо категорично зупинити цю історію. Все буде добре», – впевнений депутат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*