Ігор Гузь привітав новообраного голову та депутатський корпус Володимир-Волинської міськради

30.11.2020 / Новини

Народний депутат Ігор Гузь взяв участь у першому засіданні Володимир-Волинської міськради VIII скликання. Він привітав новообраного голову громади Ігоря Пальонку з початком нової епохи в житті міста й населених пунктів, які приєдналися до нього.

Читайте також:Перша сесія новообраної Володимир-Волинської міської ради. НАЖИВО

Парламентар зауважив, що суттєво оновився й депутатський корпус. Хоча до його складу увійшли і «крикуни», які будуть за будь-яких обставин намагатися дестабілізувати ситуацію в роботі міськради, «бо це їхня пряма функція», – йдеться на офіційній фейсбук-сторінці нардепа.

«Третина століття в цьому місті була пов’язана з екскерівником Петром Саганюком. Оцінку його діяльності вже дає громада. Із сьогоднішнього дня наступає нова епоха, яка буде залежати від кожного присутнього в цьому залі. Переконаний, місто розвиватиметься динамічніше, а нова влада вирішуватиме ті питання, які є викликом сьогодні – економічна криза, пандемія, дуже багато інших проблем.

Достатньо давно знаю Ігоря Анатолійовича і переконаний: він – чесна, відповідальна, порядна, активна людина, яка буде об’єднувати. Бажаю йому політичної волі, не застрягнути в тому болоті, куди його, очевидно, багато хто захоче затягнути. Йому треба йти своїм шляхом, забезпечувати ті зміни, яких хочуть жителі міста і які за нього голосували.

Я особисто і моя команда робитимемо все можливе, щоб допомогти. Може хтось думає, що Гузь тут буде керувати, – ні. Я не був присутній на нараді щодо створення більшості в цьому залі й надалі не буду втручатися у ці справи. Але я депутат, який 6 років представляє інтереси жителів округу з центром у Володимирі-Волинському у Верховній Раді й працюватиму, щоб виконувати обіцянки, які ми задекларували. Як, наприклад, те, щоб із нового року лікарня у Володимирі стала опорною, щоб ми знайшли додаткові кошти з держбюджету для міста.

Без сумніву, будуть ті, хто не існують і не будуть існувати без крику і ґвалту. Це їхня місія, функція, але люди оцінили й цих людей, побачили їхню роботу за останні 5 років.

Усім бажаю успіхів, здобутків, перемог, оптимізму! І сьогоднішній день теж сприймаю з оптимізмом», – зауважив нардеп.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*