Ігор Гузь провів особистий прийом громадян у Любомлі

11.03.2016 / Новини

11-го березня народний депутат Ігор Гузь провів особистий прийом громадян у м.Любомль. 

Жителі району мали змогу поспілкуватись із депутатом та звернутися за допомогою у вирішенні проблем громади та особистих питань.

Більшість з них стосувалося покращення житлових умов, виділення житла та земельних ділянок.

В окремих особистих зверненнях йшлося про надання матеріальної допомоги на лікування, переведення з платної форми навчання на державну, підняття цін на електроенергію, виділення оздоровчої путівки до санаторію тощо.

Крім особистих звернень, було декілька й колективних. Так, наприклад, до нардепа звернулася стурбована громада села Біличі з питанням закриття місцевої школи. Крім того, було й звернення від батьківського комітету ЗОШ І-ІІ ст. с. Бірки про виділення матів та лиж для їхнього навчального закладу.

Важливим було звернення сільського голови с. Полапи, який просив матеріальну допомогу для ремонту обеліска (близько 37 тис. гривень), а також посприяти встановити вікна у сільському ФАПі (близько 12 тис. гривень).11853907_1689563161318874_1805171633_n

Ігор Гузь закликав присутніх звертатися до громадської приймальні депутата з будь-яких проблемних питань. Наголосив, що намагатиметься максимально допомогти кожному.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*