Для одного з дитсадків Любомля головна проблема – ремонт приміщення

12.09.2016 / Новини

Дитячий садок №1 міста Любомля потребує додаткових коштів для проведення ремонту у приміщенні. Про це говорили працівники дошкільного закладу разом із народним депутатом Ігорем Гузем.

У понеділок, 13-го вересня, народний депутат Ігор Гузь разом із своїм помічником Ігорем Торбою провели зустріч зі працівниками дитсадка №1 міста Любомля.

Директор дошкільного закладу Надія Вавриш пояснила, що за цей рік у дитсадку зробили чимало ремонтних робіт за кошти із міського та районного бюджетів. Певні кошти на садок виділяли й з області. Проте нагальних проблем вистачає.

“Для нас головне, щоб дитині було тепло у приміщенні і були створені усі відповідні умови. Ми намагаємось шукати різні виходи із ситуацій, проте деякі питання досі залишаються не вирішені. Зараз прокладаємо теплотрасу від гімназії ім. Наталії Ужвій, аби взимку у нас було тепло. Окрім того, кімнати закладу потребують багато робіт. Хочемо зробити ремонт фасаду, а також облаштувати невеликий дитячий майданчик на території”, – говорить Надія Вавриш.

Нардеп Ігор Гузь зазначив, що намагатиметься допомогти дитсадку з ремонтом, але для цього необхідна проектно-кошторисна документація. Крім того, Гузь заначив для директора дошкільного закладу варто звернутись до начальника Любомльського відділу освіти Василя Стрільчука, аби той допоміг із необхідною документацією.

Також Надія Вавриш зазначила, що працівники ДНЗ не тільки у Любомлі, а й у всьому районі потребують нової комп’ютерної техніки. Так само і у Любомльському садку №1. Адже за словами деяких працівників, відремонтована магнітола вже не одноразово підводила на різних урочистих заходах. Ігор Гузь погодився допомогти у вирішенні цього питання.

_dsc0008 _dsc0016 _dsc0024

 

2 Коментарів Для одного з дитсадків Любомля головна проблема – ремонт приміщення

  1. Цікаво і куди ж ці кошти ідуть що батьки збирають і це кожного року роблять якісь там ремонти…..і це ж не по 20-50 грн.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*