Ігор Гузь найактивніше працював у окрузі та найчастіше виступав у Раді, – ОПОРА

06.09.2017 / Новини

Народний депутат України Ігор Гузь найчастіше серед волинських нардепів виступав зі змістовними меседжами в раді, надіслав найбільше запитів до різних міністерств і відомств та має 100-відсоткову відвідуваність Комітету в закордонних справах.

Про це повідомила громадський консультант ОПОРИ у Волинській області Катерина Шарпата під час прес-конференції, присвяченої підсумкам моніторингу діяльності депутатів-мажоритарників Волинської області впродовж шостої сесії парламенту, – інформує прес-служба нардепа.

Всього на Волині, до слова, є 5 народних обранців, які представляють інтереси жителів мажоритарного округу.

Аналітики Громадянської мережі ОПОРА провели моніторинг діяльності 88-ми нардепів. Їх роботу аналізували за двома ключовими показниками: законотворча робота та активність у виборчому окрузі.

Так, нардеп Ігор Гузь відвідав усі 100% засідань Комітету у закордонних справах, де є заступником голови. За період шостої сесії він надіслав найбільше – 21 запит, які найчастіше адресував голові Верховної Ради та Кабміну.

Також, у депутата найбільше серед волинських представників – 12 змістовних виступів у стінах парламенту, під час яких він порушував актуальні та важливі питання для виборців.

У підсумку: Ігор Гузь – другий за роботою в окрузі та парламенті серед 5-ти волинських нардепів.

Захід відбувся з ініціативи Громадянської мережі ОПОРА в рамках Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом Східна Європа та партнерами.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*