Ігор Гузь: 5 років відповідальної роботи (ВІДЕО)

22.06.2019 / Відео, Новини

За майже 5 років роботи для розвитку Прибужжя народний депутат Ігор Гузь зміг показати принципово новий рівень відповідальності та підзвітності громаді.

Відвідав усі 211 населених пунктів округу. Він знає проблеми кожного села і селища, навіть найменшого, де досі не бачили парламентаря за час незалежності України. Ігор Гузь відповідально працює у Верховній Раді – відвідав 99% засідань, принципово не займався кнопкодавством, – йдеться у відео на сторінці народного обранця у Facebook.

Нардеп активно використовував депутатські запити, виступи, брифінги, щоб добиватися від державних структур, зокрема уряду, вирішення конкретних проблем волинян.

У Верховній Раді він став співавтором законопректів щодо підтримки вугільної галузі,  а також підтримував ряд реформ. Зокрема, це – митний експеримент для ремонту ключових доріг Волині, створення антикорупційних органів тощо.

Нині Ігор Гузь знову балотується у Верховну Раду із чіткою програмою дій для розвитку Прибужжя та просування реформ в державі. Долучитися до формування його програми дій може кожен, надіславши свої ідеї та побажання на електронну пошту guz.zvernennia@gmail.com

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*