Ідіть на пенсію, місту не потрібні такі керівники, – уродженка Нововолинська Сапожнікову. ВІДЕО

22.07.2020 / Відео, Новини

Серед мешканців Нововолинська набирає обертів флешмоб #НесинБалоги. Люди переконані, що місту для покращення рівня життя потрібні зміни, а цього не станеться, якщо не зміниться влада, яка і так уже “затрималась” на не мало не багато – 30 років. 

Нагадаємо, нещодавно громадський діяч, помічник-консультант народного депутата Ігоря Гузя Борис Карпус просив підтримати флешмоб #НесинБалоги усіх молодих та активних людей, які змогли своїми силами досягти чогось у житті, – пише Нововолинський інформаційний портал.

Організувати таку акцію Бориса спонукали слова мера Нововолинська на його адресу. Зокрема, як зазначає Борис, міський голова натякає, що молоді люди не можуть прийти до влади і керувати містом. І якщо ти не чийсь син, то успіху в життя не досягнеш. Щоб довести, що це не так, активіст і започаткував флешмоб.

Відтак, у мережі фейсбук почали з’являтися відео на підтримку акції. Активні громадяни, попри різні свої політичні вподобання, почали публікувати різноманітні пости з хештегом #НесинБалоги.

Зі словами “Нововолинську потрібні люди, які вміють ДУМАТИ” підтримала флешмоб і Олена Тетюрко (Lenka Tetyurkova) у відеозверненні, розміщенному в фб-групі Стосується кожного – Нововолинськ.

“Я не дочка Балоги, я не дочка Палиці, я не племінниця пану Сапожнікову, не сестра Гузю і не тітка пана Карпуса. Але я скажу одне: нашому Нововолинську потрібні люди, які мають мізки, які мають патріотизм, які чисті душею. А вам, пане Сапожніков, я просто скажу: ідіть на пенсію. Ви нам просто надоїли… Бо за 30 років у нашому місті не змінилося абсолютно нічого. Європі і Нововолинську не потрібні такі керівники. Нам потрібні такі люди, які вміють ДУМАТИ”, – сказала жінка.

Увага! Відео містить нецензурну лексику!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*