Гузь вимагає у Іванісова скласти повноваження народного депутата (ВІДЕО)

03.12.2019 / Відео, Новини

Народний депутат Ігор Гузь вимагає скласти депутатські повноваження Романа Іванісова, який був судимий у 1996 році за частиною 3 статі 117 ККУ (зґвалтування неповнолітньої) і частиною 2 статті 118 (зґвалтування неповнолітньої у неприродний спосіб). Він з трибуни Верховної Ради закликав не ганьбити український парламент присутністю у ньому негідних людей.

«Романе, як тобі спалося останні два-три тижні? Про що ти спілкувався з виборцями на Рівненщині? Які в тебе емоції і чи читаєш ти соціальні мережі? Я депутат-мажоритарник і за останні два тижні сотні виборців звернулися до мене з простим запитанням: як мені перебувати у залі Верховної Ради з людиною, яка ґвалтувала жінку, яка приховала це і брехала своїм виборцям у червні-липні цього року? Як ця людина буде виходити на трибуну і що вона буде говорити?

Люди кажуть: сьогодні будь-який ґвалтівник, який ґвалтує, скаже: я теж з часом потраплю до парламенту і буду писати там закони, вчити моралі і колег-депутатів, і виборців. Я зараз не персоніфікую цю людину з якоюсь політичною силою. Це – персональна відповідальність, морально-етична відповідальність: перебувати надалі у цьому залі чи скласти мандат», – сказав нардеп.

Гузь переконаний, що депутат Іванісов не повинен надалі працювати в парламенті. Більше того, він навіть не вибачився за скоєне.

«Я не знайомий з Іванісовим. Але вважаю, що ця людина повинна здати депутатський мандат і не ганьбити український парламент. Тому, Романе, здай мандат, не ганьби парламент», – звернувся Гузь.

Зауважимо, Романа Іванісова у 2019 році обрали народним депутатом 9 скликання по 153 округу (Рівненська область) від партії «Слуга народу» як безпартійний. Напередодні його виключили з фракції президентської партії СН.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*