Гунчик ініціював звільнення голови Шацької райдержадміністрації

16.05.2016 / Новини

Подання на ім’я Президента України на звільнення з посади голови Шацької райдержадміністрації Ігоря Корольчука подав голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 16 травня, – пише інформаційне агентство Волинські новини.

Він просив першого заступника голови Шацької райдержадміністрації забезпечити виконання завдань і доручень Кабміну та голови ОДА до проведення конкурсу та призначення нового голови РДА.

Раніше голова Шацької РДА повідомляв про махінації із земельними ділянками на території району та стверджував, що голова ОДА просив його більше не займатися вивченням цих питань.

Також, нагадаємо, звільнення голови Шацької РДА нещодавно ініціював керівник ПП Флора Владислава Поляков – через конфлікт, у якому фігурує голова Волинської ОДА.Так, у середині березня голова РДА Ігор Корольчук повідомив про корупційні схеми з виділенням земельних ділянок у Шацькому районі та заявив, що ці схеми покриває голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик. Одним із проблемних підприємств, що здійснюють господарську діяльність в Шацькому районі Корольчук назвав приватне підприємство «Флора» під керівництвом Владислава Полякова. Натомість на підприємстві звинувачення відкинули. І невдовзі керівник приватного підприємства «Флора» Владислав Поляков звернувся до президента України Петра Порошенка з проханням звільнити голову Шацької райдержадміністрації Ігоря Корольчука.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*