Гриневич погодилася зустрітися з угорським міністром для обговорення закону про освіту

25.09.2017 / Новини

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич погодилася провести зустріч з главою Міністерства людських ресурсів Угорщини Золтаном Балогом.

Зустріч відбудеться не 25 вересня, коли угорський урядовець перебуватиме в Закарпатті, а в жовтні, повідомив Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу Міносвіти.

У міністерстві відзначили, що оскільки міністр не планувала поїздку на Закарпаття і 25 вересня фізично перебуває в Києві, «на жаль, вона не зможе зустрітися з паном Золтаном Балогом».

«Уже передбачена зустріч Лілії Гриневич з міністром людських ресурсів Угорщини в жовтні за попередніми домовленостями між сторонами», – наголосили в міносвіти.

Раніше міністр людських ресурсів Угорщини Золтан Балог попросив про офіційну зустріч з міністром освіти України Лілією Гриневич. Приводом для зустрічі стан новий закон України про освіту.

У листі угорського міністра говориться, що цей законодавчий акт, і особливо його мовна стаття про освіту меншин, викликала занепокоєння кількох урядів сусідніх країн, включаючи угорський.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*