Група крові на речах – як у Катерини Литкіної та її колишнього хлопця

24.10.2016 / Новини

Під час судових засіданнях рідні убитої в Нововолинську 16-річної Катерини Литкіної дізнаються більше, ніж при спілкуванні з слідчими.

Стало відомо, що кров на одязі, знайденому у будинку підозрюваного у вбивстві неповнолітньої Катерини Литкіної Назара Статочнюка, – першої групи, як у загиблої та її колишнього хлопця Максима Терлецького, який зараз у Словенії і якого, нагадаємо, раніше поліція допитала по Скайпу.

Про це повідомляє БУГ.

Шорти належать двоюрідному брату арештованого – Максиму Терлецькому.

Нагадаємо, раніше у Луцькому міськрайонному суді Волинської області адвокат підозрюваного Віктор Шостак заявив про закривавлені шорти, вилучені під час обшуків у будинку Назара Статочнюка. Він впевнено акцентував на тому, що в його підзахисного інша група крові, ніж на вилученому одязі.

Натомість стало відомо, що на шортах виявили кров першої групи – як у підозрюваного Максима Терлецького та вбитої Катерини Литкіної. Відповідь, чия все-таки кров, має дати судово-медична експертиза. Слідчі кажуть: потрібно запастися терпінням, чекаючи її результатів. Подейкують, висновки можуть бути через 5-6 місяців.

Батьки вбитої жительки Нововолинська висловлюють також припущення, що справа може свідомо затягуватись.

Як сьогодні повідомлялося, апеляцію щодо обрання запобіжного заходу для Назара Статочнюка, якого підозрюють у жорстокому вбивстві 16-річної Катерини Литкіної, сьогодні перенесли через те, що до суду не зміг з’явитись один з адвокатів Назара – Сергій Полячук.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*