Госпітального округу на Любомльщині не буде?

16.01.2017 / Новини

Волинську область хочуть поділити на три госпітальні округи.

Для цього вже працює спеціальна комісія при облдержадміністрації, яка виїжджає в кожну лікарню Волині й вивчає стан справ.

Про це йшлося під час засідання оперативної наради голови облдержадміністрації 16 січня, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Як пояснив губернатор, після завершення роботи групи, свої пропозиції представлять обласній раді.

«В області створена робоча група, яка має об’їхати усі районні, міські лікарні, зустрітися з персоналом, провести обстеження. Це все йде до того, аби були сильні медично оснащені центри, щоб вивести нашу медицина на високий рівень», – інформував голова ОДА Володимир Гунчик.

Заступник голови ОДА Світлана Мишковець відзвітувала про роботу комісії.

«На виконання розпорядження постанови Кабміну робочу групу створили в грудні 2016-го року. Аналіз центральних районних лікарень вже провели, вивчили кількість хворих, кількість проведених оперативних втручань, кількість пологів тощо. В січні 2017-го року діє вже міжвідомча група, а це – працівники охорони здоров’я, центру розвитку місцевого самоврядування, депутати облради, голова громадської ради при ОДА, представник департаменту інфраструктури. Під час наради вже запропонували створити на Волині три округи: Луцький (488 тисяч населення), Ковельський (376 тисяч населення), Нововолинський (177 тисяч населення)», – доповіла Мишковець.

Читайте також:

4 Коментарів Госпітального округу на Любомльщині не буде?

  1. Та наша лікарня найкраща в області…а тим, хто хоче закрити лікарню раджу пройти медогляд в Ліпінах! Таке може запропонувати лише розумово-відстала людина. Чого ж так близько? Давайте вже будемо лікуватися десь…у Полтаві чи Запоріжжі…

  2. Стільки сил і коштів вкладено, наше ТМО одне з перших в області, а його хочуть спихнути іншим, хто нічого не зробив….Лежала з малим в обласній дитячій, так там мало того, що дали ліжко з дірами в стінах, подушку одну манюсіньку, та ще й манюньке одіяло ,як було холодно, то не можна було допроситись…А про харчування вже мовчу…Та в нас Дибель стільки всього добився, зробив, і апаратури стільки, і лікарі на стажування їздять і забрати…Бєспрєдєл

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*