Хор «Осіннє золото» запрошує своїх шанувальників на ювілей (ФОТО)

23.11.2017 / Новини

24-го листопада в Любомльському районному будинку культури відбудуться урочистості з нагоди 35-річчя заснування народного аматорського хору ветеранів війни і праці «Осіннє золото».

Організатори запрошують усіх шанувальників народної творчості на концертну програму, що розпочнеться о 12.00 год.

ДОВІДКОВО. Народний аматорський хор ветеранів війни і праці «Осіннє золото» заснований Любомльською міською радою народних депутатів і радою ветеранів війни і праці міста Любомля. З дня заснування і до 2002 року хором керував викладач дитячої музичної школи м. Любомля Леонід Шнур. Після його смерті цю справу продовжує викладач Ярослав Притула.

У 1994 році хоровому колективу присвоєне почесне звання «народний», а в 2000 та 2003 рр. його було підтверджено. Нині хор налічує 32 учасники з числа ветеранів війни і праці м. Любомля.

Хор працює стабільно та наполегливо, бере участь у всіх масових заходах району. Його творчість знайома усім жителям району, адже ветерани побували з концертами майже в кожному селі.

Хор «Осіннє золото» — це колектив однодумців, які щиро захоплюються піснею, віддано працюють, вдосконалюючи свою майстерність, радіють кожному виходу на сцену. Золотим фондом творчих здобутків колективу є твори: «Україна», «Земле наша мила», «Пісня про Любомль», «Закувала зозуленька», «Козаки, гей, козаки» та багато інших.

Народний аматорський хор ветеранів війни і праці «Осіннє золото» неодноразово був нагороджений грамотами та дипломами району та області.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*