Голови ОТГ Прибужжя перейматимуть досвід у громад країн Прибалтики (ВІДЕО)

12.05.2018 / Новини

В інтеграційному центрі “Замлиння”, що на Любомльщині, голови об’єднаних територіальних громад Прибужжя говорили про децентралізацію, медицину, безпеку та ситуацію в лісовій галузі.

Організатором таких зустрічей є Асоціація місцевого самоврядування Прибужжя, а сама ідея належить народному депутату Ігорю Гузю: збиратися раз у місяць в різних громадах говорити про проблеми та вивчати досвід. Для обох сторін це добре – мати прямий діалог між командою обранця та головами ОТГ, яких в окрузі 12, – пише БУГ.

Народний обранець наголосив на тому, що важливо, щоб кожна громада в регіоні Прибужжя мала не одного, а декілька партнерів. Наразі є вже багато партнерів з Польщі.

“На липень плануємо поїздку керівників громад до Литви та Латвії. Вивчити досвід, обмінятися думками з тими, хто бажає пов’язати свої стосунки з волинськими громадами”, – наголосив Ігор Гузь.

До слова, зустріч керівників ОТГ на Любомльщині – третя. Переймали досвід вже у Павлівській громаді на Іваничівщині та Зимнівській – Володимир-Волинського району.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*