Головне відзначило День селища та другу річницю утворення ОТГ

17.06.2019 / Новини, Статті

Досить велелюдно було у неділю, 16 червня, на стадіоні Головні, де проходили урочисті заходи з нагоди Дня селища та другої річниці утворення об’єднаної територіальної громади.

З цими подіями, а також великим релігійним свято — Трійцею — жителів та гостей селища вітали: очільник Головненської ОТГ Микола Демедюк, виконувач обов’язків старост Нудиженського округу Лілія Склянчук, настоятель місцевого Свято-Троїцького храму архімандрит Сава, настоятель храму Пресвятої Богородиці протоієрей Святослав Нюня, депутат обласної ради В’ячеслав Богдан, голова райради Микола Сушик.

На святкування також завітав народний депутат України Ігор Гузь зі своїми помічниками. Вітаючи громаду зі святом, він зазначив:

“Наскільки є можливість ми прагнемо підтримати кожен населений пункт округу, кожну громаду, тож Головненська ОТГ у цьому сенсі не є винятком. Все, чого вдалося досягти — це плід нашої спільної роботи”.

Також нардеп відзначив подяками окремих місцевих жителів: депутата Головненської ОТГ Сергія Бліндарука, вчителя фізвиховання Петра Обшарського та лікаря Головненської амбулаторії Ігоря Левицького.


До речі, за час роботи Ігоря Гузя у парламенті на потреби селища з державного бюджету було залучено понад 1,8 мільйона гривень. Серед найбільш масштабних спільних проектів — капітальний ремонт місцевого будинку культури та реконструкція стадіону.

Під час чудового святкового концерту, який підготували місцеві аматори сцени, віншували батьків наймолодшого жителя громади, найстаршу жительку, подружні пари які відзначають срібне і золоте весілля, наймолодшу пара, юних талантів, іменинників і т.д.

Полеглих воїнів вшанували хвилиною мовчання. Багато теплих слів прозвучало й на адресу лікарів, адже цього дня в Україні відзначалося ще й і їхнє професійне свято.

Також в рамках Дня селища відбувся турнір з міні-футболу на Кубок селищного голови у війковій категорії “35+”, футбольний матч чемпіонату району між командами СК “Головне” та Машева, святкова лотерея, фотовиставка “Дні селища. Які вони були”, літературна виставка “Волинь моя — мій милий, рідний краю”.

Усіх охочі мали нагоду сфотографуватися у фотозоні та скуштувати смаколиків “Кухні під відкритим небом”.
Окремим подарунком для жителів та гостей Головна став концерт заслуженого артиста України Адама Горбатюка, організований за сприяння Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”.

   

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*