Голова земельної комісії Любомльради добровільно склав свої повноваження

06.12.2016 / Новини

Депутат Любомльської міської ради, голова постійної комісії землекористування, екології та раціонального використання природних ресурсів Анатолій Жолоб написав заяву до міського голови Романа Ющука про добровільне зняття своїх повноважень.  

У четвер, 1-го грудня, на другому засіданні 11-ї чергової сесії Любомльської міської ради Роман Ющук зачитав заяву депутата Анатолія Жолоба про зняття повноважень голови земельної комісії міськради.

“Я вже говорив, що складаю свої повноваження. Тепер написав відповідну заяву. Прошу підтримати її, оскільки у таких умовах я працювати не хочу. Аргументи у мене такі: по-перше, досі немає генерального плану міста, хоча він повинен був уже бути у липні-серпні, сьогодні уже грудень. По-друге, затвердили новий порядок надання земельних ділянок для жителів Любомля. І нібито підійматимуть усі заяви за останніх десять років і формуватимуть нову чергу. Тому я не розумію, як працювати далі. Прошу підтримати мою заяву”, – звернувся до депутатського корпусу Анатолій Жолоб.

Читайте також: Міський голова Любомля ініціював усунення голови земельної комісії

Депутати підтримали рішення. Таким чином, поки виконуватиме обов’язки голови земельної комісії депутат Микола Шлапа, який був заступником Анатолія Жолоба.

Міський голова Роман Ющук запропонував на посаду голови земельної комісії депутата Василя Кравчука, проте не вистачило голосів – “за” проголосувало лише 11-ть депутатів, хоча перед тим було бурхливе обговорення цієї кандидатури.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*