Голова Волинської ОДА відвідав Любомльський та Шацький райони

06.12.2019 / Новини

Новопризначений голова  Волинської ОДА  Юрій Погуляйко у перші дні своєї діяльності побував з візитом у Любомльському та Шацькому районах.

Так, зокрема, 5-го грудня він відвідав Рівненську ОТГ Любомльського району.  У цей день Генконсульство Польщі передало громаді у подарунок пасажирський автобус.   Про це зазначають на сайті РівненськоїОТГ.

Відвідав Юрій Погуляйко й санаторій “Лісова пісня” у Шацькому районі. Тут він ознайомився із специфікою надання послуг лікувального закладу та познайомився із керівником установи — Русланою Дибель, а також вислухав відгуки та пропозиції відпочивальників.

Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук помічниця нардепа Ігоря Гузя Лариса Цепух.

“А приїхав, доречі, без попередження”,- зазначила вона в дописі, додавши фотопідтвердження візиту очільника ОДА.

Нагадаємо, 3-го грудня у Луцьку заступник глави Офісу Президента Сергій Трофімов представив нового голову Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка.

ДОВІДКОВО:

  • Юрій Погуляйко народився 12 листопада 1978 р. у с. Верхнєшевирьовка Краснодонського району Луганської області
  • Має три вищі освіти. Закінчив Луганський державний аграрний університет (менеджер організацій і підприємств), Міжрегіональну Академію управління персоналом (юрист), Академію управління Міністерства внутрішніх справ (юрист).
  • Працював дільничним інспектором міліції, оперуповноваженим відділення Державної служби боротьби з економічною злочинністю Краснодонського міського відділу УМВС України в Луганській області. Проходив службу на посадах рядового та начальницького складу в органах внутрішніх справ МВС України в Миколаївській, Дніпропетровській, Чернігівській та Луганській областях, потім – в Національній поліції України.
  • Згідно з декларацією, має дві квартири в Луганську і одну в Києві.
  • З серпня 2019 року обіймав посаду першого заступника голови Луганської ОДА. До того служив у податковій міліції Головного управління ДФС у Донецькій області, де за минулий рік заробив близько 200 тис. грн.
  • Кабмін рекомендував призначити Погуляйка головою Волинської ОДА на виїзному засіданні у Маріуполі 28 жовтня. Наступного дня Волинська обласна рада прийняла звернення до Президента України Володимира Зеленського щодо незгоди з кадровим рішенням Кабінету міністрів України про погодження призначення головою Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка. 30 жовтня за аналогічне звернення проголосували депутати Луцької міської ради.
  • Попри це, 2 грудня 2019 р. Президент підписав указ про призначення Погуляйка.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*