Голова Шацьких атовців та його побратим вирушили на військову службу за контрактом

02.12.2017 / Новини

Першого грудня підписали контракт на проходження військової служби в лавах ЗСУ голова громадської організації «Ветерани АТО Шацького району» Ярослав Крат та демобілізований учасник АТО Василь Шепеля.

Про це повідомляється на сторінці «Ветерани АТО Шацького району» у Facebook.

В обох військовослужбовців уже є досвід проходження військової служби: призивалися на строкову військову службу та проходили військову службу за контрактом в Державній прикордонній службі України, під час третьої та четвертої хвилі були призвані на військову службу по мобілізації. Відслуживши встановлений термін мобілізації повернулися до своїх родин. За бездоганну військову службу Указом Президента України були нагороджені державними нагородами України, серед яких, Ярослав Крат – медаллю «Захиснику Вітчизни», Василь Шепеля – орденом «За мужність III ступеня».

На території України все ще триває війна. Усвідомлюючи, що війна може торкнутися кожного, наші побратими не стали байдужими до долі нашої України. Україні потрібна сильна армія. Сьогодні, як ніколи, у тяжкий воєнний час, чоловіки мають пам’ятати про свій основний обов’язок – захищати. А служба в армії має стати почесним обов’язком для кожного українця. Армія – це захист держави, її опора та міць, гарантія цілісності та недоторканності. Вони чудово розуміють, що наших дітей більше нікому захистити. Важливо, щоб це зрозумів кожен чоловік в Україні.

Бажаємо нашим захисникам міцного здоров`я, витримки та повернення до своїх родин з перемогою.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*