«Голосуватиму за законами совісті і так, щоб краще було людям», – педагог Тетяна Дьоміна підтримала партію «За майбутнє»

19.08.2020 / Новини

Українська політика нині має багато негативних відтінків. Натомість вона повинна асоціюватись з чесністю, порядністю, справедливістю і принциповістю. Таку думку озвучила педагог та журналістка видання БУГ Тетяна Дьоміна під час форуму з представлення кандидатів від партії «За майбутнє» у Володимирі-Волинському.

За її словами, вона довго думала над пропозицією балотуватись у депутати Володимир-Волинської міськради чи ні. Зокрема, коли радилась з близькими та друзями – більшість людей її відмовляли. Мовляв, вона надто добра і молодій дівчині немає що робити в політиці.

«А я вважаю, що потрібно. Чому? Тому що у мене є чітке розуміння проблеми. У свої 26 років у мене є досвід і бачення проблеми. Я добре знаю, з якими труднощами зіштовхуються діти з малозабезпечених сімей, діти-сироти, діти з інвалідністю та з якими проблемами зіштовхується наша освіта, тому що я педагог колишньої школи-інтернату. Ми зіштовхнулися з тим, що влада не вміє чути. Не вся, але окремі представники, в яких немає часу елементарно вислухати», – каже Тетяна Дьоміна.

Тож, за її словами, таким людям не місце у владі. Це не управлінці і з такими людьми у команді вона працювати не буде. Тим не менше, отримавши пропозицію балотуватись у депутати міської ради від політичної сили «За майбутнє», довго роздумувала і зрештою прийняла рішення спробувати свої сили в політиці. І неабияку роль у цьому відіграв Ігор Гузь.

«Я сподіваюся, що все те, що ви сказали – буде дотримано, Ігоре Володимировичу. Головне – що я зможу голосувати за своїми принципами, за законами совісті і за тим, як буде краще людям, а не тим, хто стоїть зверху влади. Мені все ж так хотілося б, щоб ваше слово про те, що люди, які стоять в основі цієї партії і які йдуть від вашої партії на місця, що вони дійсно зацікавлені в розвитку регіону, міста чи свого села. Мені хотілося б, аби люди після завершення каденції все ж таки побачили, що таке боротися за майбутнє і чи боролася в тому числі і я», – переконана Тетяна Дьоміна.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*