Гість “Бандерштату” втонув у річці

06.08.2016 / Новини

Трагедія сталася у Луцьку сьогодні вранці. У річці Стир втопився юнак, який приїхав до Луцька на фестиваль «Бандерштат».

Інцидент трапився в близько 11-ої години сьогодні, 6-го серпня, поза територією проведення фестивалю, на міському пляжі у парку.

Про це повідомляють “Волинські новини”.

Хлопця звуть Віталій, йому 18 років. Він із Сокальського району Львівської області.

Як розповіли свідки інциденту, хлопець погано плавав, і, вочевидь, заплутався у водоростях. Почав кричати, за ним кинувся його друг, який теж ледь не втонув, і став кликати на допомогу інших.

Віталій пробув у воді близько п’яти хвилин. Його дістали з води, відкачували близько години, але було вже занадно пізно. Хлопця врятувати не вдалося.

Виконавчий директор фестивалю «Бандерштат» Марина Хромих у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини підтвердила цю інформацію та зазначила, що організатори щиро співчувають родині з приводу втрати та зв’яжуться з ними після закінчення роботи слідчо-оперативної групи.

«Також ми готові надати допомогу родині хлопця», – зазначила Марина Хромих та додала, що організатори просять відвідувачів бути максимально обережними, дотримуватись правил поводження на воді.

Згідно з попередньої інформацією, юнак був тверезий.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*