Гендиректор Укрпошти подав у відставку

13.07.2018 / Новини

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський написав заяву про відставку.

Про це повідомляє ЦТС.

Проте Смілянський озвучив умови, на яких готовий залишитися: можливість формувати власну команду, мати політичну незалежність, можливість проводити радикальні реформи і реалізовувати чітку стратегію розвитку підприємства.

“Мені потрібні нові люди, можливість сформувати команду. А без нових людей і власної команди неможливі реформи”, – пояснив свої умови Смілянський.

Новий контракт, за його словами, повинен бути з адекватними умовами і відповідною системою мотивації у прив’язці до показників ефективності.

“Я запропонував модель – протягом року за підсумками кварталу я буду оцінюватися виключно за обсягом виручки, на річній основі я оцінююсь на підставі якості доставки, реалізації інвестиційної програми і проходженні річного аудиту”, – пояснив він.

За виконання цих умов і підписання нового контракту Смілянський готовий продовжити роботу на посаді гендиректора Укрпошти.

Заява про відставку передбачає його відхід з посади з 31 серпня 2018 року. 2 липня закінчився його перший контракт на посаді генерального директора Укрпошти.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*