Гендиректор “1+1” пояснив, чому канал показав заяву Зеленського замість привітання президента

02.01.2019 / Новини

Генеральний директор “1+1 медіа” Олександр Ткаченко відреагував на критику у соцмережах через те, що телеканал у новорічну ніч показав заяву Володимира Зеленського про його участь у президентських виборах замість привітання Петра Порошенка.

“Ми – комерційна телекомпанія. Це – радянська традиція показувати президентів під бій курантів. Курантів – вже давно нема, а ви все сумуєте. Втім ми заяву президента показали. Бо ми віримо та робимо все задля нашої держави. Незважаючи на те, що нинішній президент робить проти нас”, – відповів Олександр Ткаченко на коментар під дописом на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляє 24 канал, згодом глава комітету Верховної Ради з питань свободи слова Вікторія Сюмар також відреагувала на цей інцидент та заявила, що формального порушення закону в діях телеканалу не було.

“Немає формального порушення. В ефірі [звернення президента] було. Це відповідно до закону про висвітлення [діяльності] органів держвлади, але час там не вказаний”, – написала Вікторія Сюмар.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*