«Гармата! – Постріл!»: волинські тероборонівці вчаться знищувати ворожі танки

27.09.2022 / Новини

«Гармата!» – «Постріл!». За мить башта ворожого танка відлітає на кількадесят метрів, а його екіпаж вже вітають чортяки на вході до пекла.

Щоправда, станеться це лише у випадку бездоганної підготовки артилерійського розрахунку, яку здобувають і відшліфовують під час навчань, що їх зараз проходять волинські тероборонівці, повідомляють на сторінці 100-ї окремої бригади тероборони Волині у фейсбуці.

Попередньо бійцям доводиться попрацювати і лопатами та сокирами (аби зафіксувати артилерійську систему), і ганчірками й щітками (аби протерти снаряди та прочистити запилені під час транспортування стволи).

Та особливого значення надають, звісно, наведенню артилерійської системи. Простіше кажучи – прицілюванню. Адже «відірвати голову» ворожому танку треба з першої спроби. Для цього необхідно влучити прямісінько під його башту.

«Якщо ж схибити – велика ймовірність одержати «відповідь» від того самого танка. Така собі дуель, яку ми просто мусимо виграти. Адже йдеться про виконання бойового завдання – конкретного вкладу конкретного підрозділу у справу нашої спільної майбутньої Перемоги», – зазначають волинські тероборонівці.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*