Футбольний чемпіонат Любомльщини: інтрига досягла апогею

10.09.2018 / Новини, Спорт

У неділю, 9 вересня, відбувся сімнадцятий тур чемпіонату району з футболу. Як вже повідомляв “КОРДОН”, цього дня спортивна спільнота району могла достроково, за тур до фінішу, дізнатися ім’я команди-чемпіона. Втім, відповідь на питання, хто протиратиме келихи і наливатиме у них шампанське, тепер доведеться чекати ще тиждень…

Доволі драматичним видався матч Куснища — Олеськ. Господарям, достатньо було виграти цей поєдинок, і звання чемпіонів району було б у кишені. Проте аутсайдер виявився  доволі міцним горішком, якого лідери так і не “розкусили”. Попри явну перевагу куснищанців, перший тайм виграли гості 1:0, вкотре підтвердивши неписане правило: не забиваєш ти — забивають тобі. Одразу по перерві вони могли подвоїти рахунок, але не зуміли реалізувати пенальті.

Невдовзі куснищанці відновили рівновагу. Окрилені успіхом, вони продовжували домінувати на полі, створювали небезпечні моменти, але “круглий” вперто оминав олеські ворота. Отож — нічия 1:1, яка суттєво ускладнила ситуацію команді Куснищ, адже доля золотих медалей тепер вирішуватиметься в останньому матчі: на виїзді їм протистоятиме прямий конкурент — СК “Головне”. Понад те, у вирішальному поєдинку не візьме участі один з ключових гравців куснищанців Сергій Котюк, який незадовго до фінального свистка був вилучений з поля.

Тим часом, головненці покращили свої шанси на чемпіонство, перемігши на виїзді Полапи з рахунком 5:3. Щоправда, легкою цю перемогу не назвеш, адже після першого тайму зберігалася рівновага 2:2.

У решті зустрічей було зафіксовано такі результати: Вишнів — Машів 1:3, СК “Літос” (Згорани) — “Кордон” (Гуща, Забужжя) 1:1.

Після сімнадцяти турів розстановка сил у турнірній таблиці має такий вигляд: 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*