Футболісти з Любомльщини посіли призові місця на “Кубку 19 округу” (ФОТО)

09.06.2019 / Новини, Спорт

Село Льотниче 8 червня приймало фінал нового турніру — “Кубка 19 округу”, що охоплював одразу три райони, в яких напередодні пройшли відбіркові етапи.

Про це на своїй Facebook-сторінці пише Ярослав Кондисюк.

П’ять кращих команд взяли участь у розіграші головного призу — комплекту футбольної форми. До останніх ігор переможця визначити практично було не можливо.

У принциповій та досить емоційній боротьбі третє місце посіла команда з Іваничівської ЗОШ І-ІІІ ст №1 ”Луга”, друга сходинка у команди Любомльського ЗЗСО №2, а переможцями стали юні футболісти Головненськго ліцею.

Поза трійкою призерів лишилися команди Володимир-Волинського району Хмелівська ЗОШ І-ІІ ст та Льотничівський НВК”ЗОШ І-ІІІ ст дитячий садок”.

Усі команди отримали сувенірні кубки турніру. Гравці команд-призерів були нагороджені грамотою та медалями. За підсумками турніру визначили кращих гравців яким вручили спортивні футболки від нашої громадської організації.

“Висловлюю щирі слова вдячності голові Зимнівської ОТГ В’ячеславу Католику за підтримки та допомогу в організації змагань, а також великому фанату футболу, котрий завжди долучається до наших змагань Олександру Тищенко. Не можу оминути від слів вдячності також усіх тренерів, що готують нашу перспективну молодь, суддів змагань, та наголошую на відміну роботу головного судді Сергія Януса, — йдеться у дописі. — Враховуючи масштаб даного турніру, а також позитивні відгуки та пропозиції щодо щорічного проведення таких змагань, можу сказати що цей турнір стане традиційним!!!”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*